31 Maart 2011

# 3 mailing Rotterdam Woont: Voortgangstentoonstelling

opening tentoonstelling door wethouder Karakus

opening tentoonstelling door wethouder Karakus


Sinds januari 2011 kunt u op de website www.rotterdam-woont.nl documentaties raadplegen van circa 50 woningbouwprojecten in Rotterdam.
Afgelopen week is er in het
stadspromotiecentrum ROTTERDAM.INFO aan de Coolsingel door Hamit Karakus, de Rotterdamse wethouder Wonen, Ruimtelijke Ordening en Vastgoed, de voortgangs-tentoonstelling geopend die daar tot 31 mei te zien zal zijn. In bijlage de flyer van de expo en een foto met de wethouder

De tentoonstelling beschrijft de werkwijze van het documenteren door de stichting en toont de lijst met 177 van de 200 woningbouwprojecten die de stichting eind 2011 via de website www.rotterdam-woont.nl zal ontsluiten. Er is nog ruimte voor 23 interessante projecten op de 2011-lijst. Met name de vakwereld wordt van harte uitgenodigd om informatie van projecten aan te leveren.

De gehele lijst van 200 projecten zal in juni 2011 online gepresenteerd worden. Deze website wordt de komende maanden omgebouwd en uitgebreid met een database met zoekfunctie en historische kaarten van de stad.

IN ENGLISH:
This is the third mailing about the research project by the foundation Rotterdam Woont.
The 50 most interesting housing projects in Rotterdam, from 1840 to 2010 are online on the website www.rotterdam-woont.nl.
 Since this week we show and descripe our research in an exposition in the informationcentre ROTTERDAM.INFO in the citycentre of Rotterdam.
The expo shows a list of 177 projects that will be documentated in equal format by the end of this year.
I June 2011 the website will contain more information about the complete list of 200 projects in a database and will show city maps from different periods.